SINT & PIET

Zin om jouw personeel te verwennen met een origineel cadeau voor Sinterklaas? Verras jouw medewerkers of zakelijke contacten dan met Choconame. Met dit originele en persoonlijke cadeau geef je niet één chocoladeletter zoals Sinterklaas en zijn Pieten, maar een hele choconaam. Dat wordt smullen.

Chocoladeliefhebbers

Rond 5 december vragen jouw medewerkers en collega’s zich vast af wat ze tijdens de feestdagen voor een kerstpakket gaan krijgen. Hoe leuk is het om dan al met Sinterklaas een origineel cadeau te geven als blijk van waardering. Met Choconame geef je niet alleen een heerlijke lekkernij die bij iedereen in de smaak valt, chocoladeletters passen ook nog eens perfect bij Sinterklaas.
De heerlijke chocoladesmaken in combinatie met de persoonlijke boodschappen die je kunt toevoegen aan dit cadeau, zal zeker bijdragen aan de positieve uitstraling van jouw bedrijf of organisatie.
Persoonlijke wens
Met Choconame kies je zelf de in chocolade gegoten boodschap die jij tijdens Sinterklaas wilt meegeven aan jouw personeel en eventueel andere relaties. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de voornaam van iedereen te geven als choconaam. Maar denk ook aan woorden als ‘bedankt’, ‘topper’ of ‘Sint’ en ‘Piet’. Grote kans dat je zelf veel beter weet wat de boodschap moet worden die jij gaat aanbieden in een originele choconaam.
Behalve dat je met chocoladeletters een boodschap kunt vormen, is het ook mogelijk om met Sinterklaas langere wensen op de verpakking van de chocoladeletters te zetten. Bovendien heb je ook de mogelijkheid foto’s toe te voegen of om één van de in totaal acht vakken te vullen met overheerlijke bonbons. Op die manier geef je jouw medewerkers niet alleen een mooi cadeau, maar zet je ze ook heel eenvoudig even in het zonnetje.

EERLIJKE EN OVERHEERLIJKE CHOCOLADE

Voor de Sinterklaasgeschenken van Choconame wordt chocolade van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Alle chocolade die wij gebruiken voor onze choconamen heeft het UTZ keurmerk. Dat houdt in dat de chocolade gemaakt is door boeren die rekening houden met mens en milieu. Zo gebruiken de boeren minder bestrijdingsmiddelen en zijn goede arbeidsomstandigheden van de werknemers gegarandeerd.
Onze overheerlijke en eerlijke chocolade is niet te vergelijken met de chocolaletters die in aanloop naar Sinterklaas in de supermarkt liggen. Je kunt bij het maken van de choconaam bovendien kiezen uit alles smaken: melk, puur en witte chocolade. De soorten zijn naar eigen wens te combineren. Door smaken te mixen en daarnaast te kiezen voor een persoonlijke boodschap heb je binnen no-time een origineel geschenk om uit te delen wanneer Sinterklaas op 5 december ons land weer verlaat. Het kan haast niet anders dan dat jouw medewerkers en andere relaties dat zullen waarderen.

 

CONFIGURATOR

Met onze configurator maak je in een handomdraai een eigen boodschap of choconaam om Sinterklaas net een beetje specialer te maken. Op onze homepagina kies je allereerst het aantal vakken dat je wilt vullen (stap 1). Wil je een choconaam van 3, 4, 5 of juist liever van 8 letters? Dat laten we helemaal aan jou.
Bij stap 2 heb je de keuze om een vak te vullen met een chocoladeletter, een tekst en foto’s, of met lekkere bonbons. Per vak bepaal je op die manier zelf de inhoud van jouw choconaam. Klaar voor Sinterklaas? Je hoeft alleen nog te bestellen!

 

GROTE BESTELLINGEN

Bij het plaatsen van een grote bestelling, kunnen wij ons goed voorstellen dat je niet eindeloos onze configurator wilt invullen. In dat geval vragen we je om even contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail. Is jouw Sinterklaasbestelling boven de 50 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

 

 

Contact