CHOCOLADE MET LOGO

Zin om jouw personeel te verwennen met een origineel cadeau voor Sinterklaas? Verras jouw medewerkers of zakelijke contacten dan met Choconame. Met dit originele en persoonlijke cadeau geef je niet één chocoladeletter zoals Sinterklaas en zijn Pieten, maar een hele choconaam. Dat wordt smullen.

Trots op jouw bedrijf en nog op zoek naar een origineel cadeau voor zakenrelaties of het personeel? Met Choconame geef je niet alleen overheerlijke in chocolade gegoten chocoladewoorden en namen cadeau: je kunt het logo van jouw bedrijf ook laten bedrukken of laten gieten in chocolade. Met jouw bedrijfslogo in de vorm van chocolade maak je zowel binnen als buiten de onderneming goede sier.

Mooie aanleiding

Werknemers en zakelijke relaties bedanken, je waardering uitspreken of gewoon even verrassen: er zijn tal van manieren en verschillende momenten om als werkgever goed voor de dag te kunnen komen. Tijdens feestdagen zoals Kerst, Sinterklaas en Pasen bijvoorbeeld, maar ook op een verjaardag of jubileum van een personeelslid, trouwe klant of zakelijke partner.

De choconamen en chocoladewoorden van Choconame zijn goed geschikt als cadeau voor deze aangelegenheden. Met de overheerlijke letters en cijfers van chocolade in de smaken wit, melk en puur maak je eenvoudig een persoonlijke boodschap. Maar er is meer: bijna alle producten in onze webshop zijn verkrijgbaar met het logo van jouw bedrijf. Daarmee maak je natuurlijk nog meer indruk op al jouw (zakelijke) relaties.

KWALITEITSGARANTIE

De overheerlijke producten van Choconame zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien voorzien van het UTZ-Certified keurmerk. Dit houdt in dat onze chocoladeletters, chocoladecijfers, tabletten en bonbons gemaakt worden door boeren die rekening houden met arbeidsomstandigheden en met het milieu. Zo worden er bijvoorbeeld zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dit is niet alleen beter voor de natuur, het komt ook de smaak van de chocolade met logo en van onze andere chocoladesoorten ten goede.

 

GRATIS BEZORGING

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw logo te laten gieten in jouw favoriete chocoladesmaak? Of wil je direct een grote bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op via telefoon of e-mail. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en maken we direct de perfecte bestelling op maat. Doe je een bestelling boven de 50 euro, dan wordt jouw chocowoord, -naam of logo gratis bij je bezorgd. Je betaalt dan namelijk geen verzendkosten.

 

 

Contact