CHOCO NAME

Zin om jouw personeel te verwennen met een origineel cadeau voor Sinterklaas? Verras jouw medewerkers of zakelijke contacten dan met Choconame. Met dit originele en persoonlijke cadeau geef je niet één chocoladeletter zoals Sinterklaas en zijn Pieten, maar een hele choconaam. Dat wordt smullen.

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor medewerkers, leveranciers of vaste klanten van jouw bedrijf? Met Choconame creëer je in een handomdraai een heerlijk persoonlijk cadeau als blijk van waardering.

Uniek geschenk

Het is vaak niet eenvoudig een relatiegeschenk te vinden dat bij iedereen in de smaak valt en tegelijkertijd ook nog eens past bij de uitstraling van jouw bedrijf. De ene medewerker is per slot van rekening de andere niet. Bovendien maakt het ook nog uit of je een relatiegeschenk intern aanbiedt of juist schenkt aan externe relaties, zoals leveranciers of investeerders. Choconame is de oplossing voor dit probleem. Want zeg nou eerlijk: wie houdt er nou niet van chocolade?

Bij Choconame kun je chocolade letters & cijfers naar hartelust combineren. Zo kun je je bedrijfsnaam laten maken in verschillende smaken, of een jubileum vieren met chocolade cijfers in een mooie geschenkdoos die uiteraard ook gepersonaliseerd kan worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

CHOCOLADE VAN TOPKWALITEIT

De overheerlijke producten van Choconame zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien voorzien van het UTZ-Certified keurmerk. Dit houdt in dat onze chocoladeletters, chocoladecijfers, tabletten en bonbons gemaakt worden door boeren die rekening houden met arbeidsomstandigheden en met het milieu. Zo worden er bijvoorbeeld zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dit is niet alleen beter voor de natuur, het komt ook de smaak van de chocolade met logo en van onze andere chocoladesoorten ten goede.

 

 

RELATIEGESCHENK OP MAAT

Choconame heeft een breed assortiment aan chocolade producten & verpakkingen. Zowel de chocolade als de verpakking kan naar wens aangepast & gepersonaliseerd worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Contact