KERST

Wil jij graag een leuk alternatief voor het klassieke kerstpakket? Heb je zin om jouw medewerkers en/of zakelijke relaties met kerst te verrassen met een origineel cadeau? Met de producten van Choconame leg je een heerlijk en bovendien persoonlijk cadeau onder de kerstboom van de mensen die belangrijk voor je zijn.

Fan van chocolade
Ieder jaar verwacht het personeel weer een mooi origineel cadeau met kerst van zijn of haar werkgever. En, zoals je de afgelopen jaren misschien wel hebt ondervonden, is het nog niet zo eenvoudig om een kerstcadeau te vinden dat bij iedereen in de smaak valt en tegelijkertijd past bij de uitstraling van jouw bedrijf of organisatie.

De ene medewerker houdt immers van puzzelen, de andere van Formule 1. Vind dan maar eens een presentje waar iedereen blij mee is. Met Choconame helpen we jou als ondernemer of leidinggevende een handje. Want zeg nou eerlijk: wie houdt er nou niet van chocolade tijdens de feestdagen?

Persoonlijke boodschap
Choconame geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen wat de kerstwens wordt die je in de vorm van chocolade aan jouw personeel of zakelijke relaties overhandigt. Zo zou je iedereen met kerst zijn of haar voornaam kunnen schenken. Of kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om juist de naam van het bedrijf als Choconame te geven. Maar uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een chocolade kerstman,  gevulde pralines met het logo van jouw bedrijf of een handgeschreven boodschap in chocolade. You name it, we make it!

CHOCOLADE VAN TOPKWALITEIT

Met kerst wil je echt iets lekkers aanbieden en geen eenvoudige chocoladeletters uit de supermarkt geven. Voor een overheerlijke smaak gebruikt Choconame daarom chocolade van hoogwaardige kwaliteit, met het UTZ keurmerk. Chocolade met dat certificaat is gemaakt door boeren die extra aandacht hebben voor mens en milieu. Zo maken zij onder meer minder gebruik van bestrijdingsmiddelen en werken hun medewerkers gegarandeerd onder goede arbeidsomstandigheden.

Je kunt bij het maken van jouw kerstgeschenk kiezen uit de smaken puur, melk en wit. Deze soorten zijn helemaal naar eigen wens te mixen. Door smaken te combineren en daarnaast te kiezen voor een persoonlijke kerstboodschap of nieuwjaarswens heb je binnen no-time een ludiek en mooi kerstcadeau gecreëerd, waarmee je goed voor de dag zult komen. Dat zullen jouw medewerkers en zakelijke relaties zeer zeker waarderen.

 

Contact