PASEN

Zin om uw medewerkers of zakelijke relaties eens spontaan in de watten te leggen? Bij Choconame heeft u de mogelijkheid te kiezen uit een breed assortiment; van een leuke silo met heerlijke Paaseitjes tot een chocolade Paashaas met uw bedrijfslogo. Of en hoe u dit wilt personaliseren is helemaal aan u! Een origineel, persoonlijk cadeau en bovendien véél lekkerder dan de chocolade-eieren van de paashaas. Dat wordt smullen voor het personeel of zakenrelaties.

Chocoladeliefhebbers

Jaarlijks kijken medewerkers en partners rond de feestdagen uit naar hun cadeau of kerstpakket, maar hoe leuk is het als je ze (ook) kunt verassen tijdens Pasen? Met Choconame geef je een heerlijke lekkernij die bij iedereen in de smaak valt, want chocolade: dat lust iedereen!

Bovendien past de persoonlijke boodschap die je aan dit cadeau kunt toevoegen perfect bij het imago en de uitstraling van jouw organisatie of bedrijf. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

CHOCOLADE VAN TOPKWALITEIT

Voor een overheerlijke smaak gebruikt Choconame verse chocolade van hoogwaardige kwaliteit, met het UTZ keurmerk. Chocolade met dat certificaat is gemaakt door boeren die extra aandacht hebben voor mens en milieu. Zo maken zij onder meer minder gebruik van bestrijdingsmiddelen en werken hun medewerkers gegarandeerd onder goede arbeidsomstandigheden.

 

Contact